Privé Comtesse Tour

Privé Comtesse Tour

5.0
5,0 rating

Omschrijving

Tijdens dit bezoek zult u met genoegen 4 van onze mooiste Champagnes ontdekken met daarop afgestemde gastronomische hapjes, die zullen worden geserveerd in de verschillende kamers van de Château Comtesse Lafond.

Allereerst in de kelder “Comtesse” (Gravin), deze ligt in het hart van het park die 4 hectare beslaat met uitzicht op de legendarische Côte des Blancs. Wiij leiden u langs het productieproces van Champagne en na deze Tour geniet u van een Proeverij van de Comtesse Lafond Extra Brut Champagne.

Hierna wordt de reis vervolgd in de kelder van het Château, wat tevens een einde vormt van alle kelders van Epernay. Hier zullen wij u de elegantie en rijkom onthullen van de Comtesse Lafond Blanc de Blancs Champagne met daarbij perfect afgestemde hapjes bereid met zalm.

Daarna wordt u verwelkomd in de Salon “Comtesse Rosé” waar de Comtesse Lafond “Vintage” 2008  Champagne zijn diepte en persoonlijkheid zal onthullen, deze wordt begeleid door foie gras geserveerd op kruidkoek.

Tenslotte gaat u naar de Salon “Private Comtesse”, waar kaviaarhapjes onze prestigieuze Comtesse Lafond “Private Comtesse” 2005 Champagne zullen begeleiden.

De vermelde prijs geldt voor groepen van 15-21 personen. Voor kleinere groepen, KLIK HIER

  • 4-7 personen € 160,= per persoon
  • 8-14 personen € 140,= per persoon
  • Reservering minimaal 7 dagen vantevoren

Info

1 Beoordeling

Juraj, Slovakia

23-09-2019

    Beschikbaarheid    Vragen? Mail het ons

    Deel deze pagina