Montagne de Reims


Geen boekingskosten
Betaal bij aankomst
Gratis annuleren

Champagnehuizen bezoeken in Reims en omgeving

Champagne Reims: Champagnehuizen in dit deel van de Champagnestreek, de Montagne de Reims, gelegen tussen Reims en Epernay, kunt u het gehele jaar door bezoeken. Bekende Champagnehuizen zoals Pommery (grootste Champagnehuis in Reims), Ruinart en Taittinger heten u van harte welkom. Wij raden u aan om uw bezoek vooraf te reserveren. De beschikbaarheden zijn beperkt en zo slaat u de eventuele lange rijen over en kunt u uw Champagne reis gemakkelijk plannen.

TIP: Wist u dat u in het kleine plaatsje Hautvillers (vlakbij Épernay) de abdij/rustplaats van de Franse monnik Dom Perignon kunt bezoeken? U kunt dit combineren met een champagne proeverij bij Champagne Gobillard. Dit Champagnehuis is erg populair vanwege de ligging en de tongstrelende Champagne. Het ligt op 1 minuut lopen afstand van de abdij. Voor maar 12 euro pp kunt u hier 4 glazen Champagne proeven. Een echte aanrader!

Wat kunt u verwachten van een bezoek aan een Champagnehuis? Bij een groot Champagnehuis, zoals bij Champagne Pommery, krijgt u een rondleiding van de champagnekelder met uitleg over de fermentatie en het tot stand komen van de champagne in de fles. Na de rondleiding kunt u genieten van een champagneproeverij. Gemiddeld duurt het bezoek inclusief proeverij 60-90 minuten. Bij kleine Champagnehuizen kunt u ook andere activiteiten boeken zoals een masterclass, champagneproeverij met kleine hapjes, het openen van een fles Champagne met een zwaard (TIP!!!) of een tour door de wijngaard met een Jeep. Te veel om op te noemen!


    Resultaat 1 - 15