Open op zondag!

Interessant! Prachtige onderdompeling in de wereld van de Champagne

PRESSORIA biedt je een zintuiglijke reis. Ontdek de geheimen van Champagne: de oude persen, het productie proces, de fermentatie, gisting... alles wat je wilt en moet weten over Champagne. Behalve een betoverende tour en champagneproeverij in dit voormalige pershuis van Champagne Pommery kun je hier ook culinair genieten van verfijnde gastronomische gerechten in het restaurant Instant Terroir.

"Op deze nieuwe plek kunt u op interactieve wijze kennismaken met de verschillende processen die bij het maken van Champagne komen kijken. Alle zintuigen worden gewekt. Het is zeer interessant voor volwassenen maar ook zeker voor kinderen. Echt, een zeer aangename ervaring op een goed gekozen plaats, midden in de wijngaarden."

Open op zondag!

PRESSORIA (Ay)

PRESSORIA ligt in AY Grand Cru in het voormalig pershuis van Champagne Pommery. De kleuren en style zijn authentiek en bewaard gebleven. PRESSORIA heeft een terras van 700 m2 met een prachtig uitzicht op de wijngaarden van Aÿ-Champagne. Het terras grenst aan de proeverij ruimte. Het heeft een directe toegang vanaf de Boulevard Pierre Cheval. Deze ruimte kan worden gebruikt voor alle soorten evenementen (cocktailparty's, seminars, privé-evenementen, concerten, shows, enz.). Chef-kok Alexandre Fortuné, biedt ook een cateringservice voor verschillende soorten evenementen. Meer weten? Stuur ons een bericht dmv het contactformulier.

Moet ik een bezoek bij PRESSORIA (Ay) vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat PRESSORIA (Ay) u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt