Unieke ervaring

Unieke Tour in Reims: van de wijngaard tot het glas!

Champagne Lanson nodigt u uit om het karakter en de essentie van een Champagnehuis met meer dan 260 jaar ervaring en geschiedenis te komen beleven. Champagne Lanson is het enige grote Champagnehuis in het hart van Reims dat een bezoekervaring biedt van de wijnstok tot het glas.

Het bezoek aan Maison Lanson is een echte initiatiereis en neemt de bezoeker mee door de verschillende stadia van het productieproces in een unieke omgeving. Duur van de activiteit : ongeveer 2 uur, in het Engels en Frans.

Champagne Lanson

Maison Lanson nodigt u uit voor een unieke ervaring "van de wijnstok tot het glas" waarbij u de geschiedenis van ons huis en de wijngaarden van de Champagne zult ontdekken. Vervolgens wordt u naar onze prestigieuze ommuurde wijngaard geleid, de "Clos Lanson", en door de plaatsen waar onze Cuvées worden geproduceerd, langs onze gistingkamers en onze kelders.

Moet ik een bezoek bij Champagne Lanson vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Lanson u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

8 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt