Populair in Reims

Champagnehuis Pommery, Reims - Indrukwekkende champagnekelders

Pommery bezoeken kan 7 dagen per week. Champagnehuis Pommery (Reims) is ook open op zondag!
Bezoek de indrukwekkende champagnekelders tijdens de Pommery Tour en geniet aansluitend van een champagneproeverij. Je kunt gratis parkeren op het domein van Vranken-Pommery.

Befaamd om haar prachtige uitstraling, de 18 kilometer lange kelders en uitstekende Champagne. Pommery Tour tip: Combineer je bezoek bij Vranken-Pommery met een bruisende ervaring in La Villa Demoiselle, een mix van Art Nouveau en Art Deco

Openingstijden: Maandag en dinsdag: geopend tussen 10.00 en 13.00 uur en vervolgens tussen 14.00 en 18.00 uur (laatste toegang 1,5 uur voor sluitingstijd) Woensdag-donderdag-zondag: geopend tussen 10.00 en 18.00 uur (laatste toegang 1,5 uur voor sluitingstijd) Vrijdag en zondag: open tussen 10u en 19u (laatste toegang 1,5 uur voor sluiting)

Champagne Pommery

In 1858 nam Madame Pommery de leiding van het Champagnehuis over. Ze bedacht het merk-imago van Pommery en begon de keldergangen te vernoemen naar grote wereldsteden zodra haar Champagnes daar op de markt kwamen. 

Alle gasten van Champagne Pommery (Reims) komen binnen door de Carnot kelder, het centrale gebouw van Champagne Pommery met de imposante donjon-toren die recht boven de imposante monumentale trap met 116 treden staat. De plat-reliëf kunst in de ondergrondse wereld accentueert de surrealistische schoonheid van deze groteske kelders. 

Duurzame wijnbouw-methoden en unieke productieprocessen zijn de perfecte reflectie van de unieke stijl van de Pommery Champagnes.

‘ ... Ik wilde dat dit domein zou zijn als een open boek; open voor de veranderende wereld eromheen en tijdloos ..."  

Madame Pommery

 

Moet ik een bezoek bij Champagne Pommery vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Pommery u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

13 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt