Champagne Taittinger

Taittinger Reims - Ontdek de prachtige champagnekelders!

Na 18 maanden renovatiewerken is Champagnehuis Taittinger in Reims verheugd u weer te verwelkomen (vanaf 22 juli 2024) op de historische locatie Saint-Nicaise met een volledig vernieuwd aanbod van champagne ervaringen rond kunst en gastronomie.

Drie nieuwe rondleidingen zullen worden aangeboden om de oorsprong en de geheimen van de Taittinger champagnes te onthullen, evenals een kans om onze gloednieuwe "Chromatique" concept store te ontdekken.

Champagne Taittinger

De stijl van Champagnehuis Taittinger in Reims onderstreept de kracht en bijzondere samenstelling van Taittinger Champagnes. De filosofie achter de samenstelling van Taittinger Champagnes is om alleen het beste te behouden, trouw te blijven aan jezelf en die unieke smaak te vinden die een moment of een heel leven plezier geeft. De zoektocht naar deze veeleisende kwaliteit en stijl is nauwgezet ... Gehechtheid aan het land, aan degenen die erom geven en de constante bewaking van kwaliteit zijn altijd de hoekstenen geweest van Taittinger's streven naar uitmuntendheid, evenals de basis om ervoor te zorgen dat zijn unieke stijl behouden blijft. Een bezoek die u niet snel zult vergeten!

Moet ik een bezoek bij Champagne Taittinger vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Taittinger u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

6 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt