Champagnehuis Joël Falmet bezoeken

Het domein van Champagne Joël Falmet bevindt zich in Rouvres-les-Vignes, in de Côte des Bar en ten zuid-westen van Troyes. Het was voornamelijk in begin van de 12e eeuw dat de wijngaarden zich ontwikkelden op de hellingen, dit gebeurde onder invloed van de abdij van Clairvaux.

Champagne Joël Falmet

De geschiedenis van de wijngaard is begonnen aan het einde van 19e eeuw. De overgrootvader van Joël, Albert Guidon was een wijnbouwer. Na zijn overlijden in 1947 nam Pierre Falmet, de grootvader van Joël, de leiding over de wijngaard, hij stopte met het maken van wijn.

Eind jaren '60 besloten Jean, zijn zoon en echtgenote Lucienne, de wijngaard opnieuw te gaan gebruiken. Zij hebben hun know-how en passie doorgegeven aan hun kinderen Joêl en Yves.

In 1988, nam Joël de leiding over, Joêl gaat door met het beplanten van de wijngaard. Ook is hij gestart met duurzame wijnbouw, deze technische aanpassingen hebben hem ervan overtuigd om zijn eigen Champagne te gaan maken. 

In 1996, heeft hij zijn eerste Champagnes gemaakt en zo is Champagne Joël Falmet ontstaan.

Sinds 2012, dragen de Champagnes van Joël Falmet het gecertificeerde label; Terra Vitis.

Moet ik een bezoek bij Champagne Joël Falmet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Joël Falmet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt