Champagne G.H. Martel & C°

Traditioneel

G.H. Martel (Reims) - Mooie rondleiding en uitstekende proeverij

Champagne G.H. Martel & C° nodigt u uit voor een prachtige rondleiding door de gerenoveerde museum-kelders met aansluitend een champagneproeverij voorzien van commentaar.

Het Champagnehuis ligt op 100 meter afstand van de Saint Rémi basiliek, in één van de oudste historische districten van Reims.

Champagne G.H. Martel & C°

Een schat: synoniem voor familie, overdracht en knowhow.

G.H. Martel & C° werd in 1869 opgericht aan de prestigieuze Avenue de Champagne in Epernay. Synoniem van familie en traditie, was het in 1979 de eerste historische aankoop van de familie Rapeneau. Sindsdien heeft het huis dankzij zijn knowhow een kostbare collectie Champagnes kunnen aanbieden. Elke cuvée, nauwgezet samengesteld met behulp van de kunst van het mengen, drukt de ongelooflijke diversiteit uit van de terroirs die deel uitmaken van de Champagnestreek.

In 2015 werden onze oude kelders en krijtgroeven in Reims opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Moet ik een bezoek bij Champagne G.H. Martel & C° vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne G.H. Martel & C° u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

6 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt