Champagnehuis Cuperly bezoeken - Tour & Grand Cru proeverij

Champagne Cuperly is opgericht in 1845 en maakt mooie karaktervolle Champagnes. Het is een familie Champagnehuis waarbij de know how van het maken van Grand Cru Champagnes, al generaties lang wordt doorgegeven. Geniet van een mooie rondleiding en een champagneproeverij.
Champagne Cuperly

Champagne Cuperly is opgericht 1845 door Charles Cuperly en het Champagnehuis gaat sindsdien verder met het innoveren en verbeteren van haar Champagnes.

Champagne Cuperly is al sinds 8 generaties een onafhankelijk familie Champagnehuis en dit erfgoed alsmede de geschiedenis worden verwerkt in hun complexe, unieke en royale Champagnes. De uitmuntendheid en het stellen van hoge eisen zijn een deel van de knowhow; van de wijngaard tot de uiteindelijk Champagnes.

Het doel is om, ten alle tijde, exclusieve en prestigieuze Grand Cru Champagnes te maken. De druiven die verwerkt worden in de Champagne's van Cuperly, komen altijd van de meest gerenommeerde bodems van de Montagne de Reims, zoals: Verzy, Verzenay en Mailly-Champagne.

 

Moet ik een bezoek bij Champagne Cuperly vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Cuperly u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt