Champagne Godmé Sabine

Champagne Godmé Sabine - Met terras en een panoramisch uitzicht

Ideaal gelegen in het hart van de Montagne de Reims, kijkt ons huis uit over het dorp Verzenay. Dankzij deze locatie bouwen we al tien jaar aan een aangename ontvangstruimte voor onze klanten, voornamelijk particulieren. Met een terras en panoramisch uitzicht waar onze bezoekers in de zomer kunnen genieten van een glas champagne in het midden van de wijngaarden.  
Champagne Godmé Sabine
Champagne Godmé Sabine is ontstaan uit twee wijnbouwersfamilies, de familie Godmé, oorspronkelijk afkomstig uit Bouzy en Verzenay, en de familie Thomas, oorspronkelijk uit Villers Marmery. De eerste commercialisering van Chamapgne Godmé dateert van 1920, tevens het jaar van het huwelijk van onze grootouders, Joseph en Antoinette Godmé. Sindsdien, generatie na generatie, dag na dag, wordt de traditie voortgezet en blijft het merk met zijn tijd mee evolueren. Champagne Godmé Sabine, vroeger Champagne Godmé Joseph genoemd, daarna Godmé Bertrand, en Godmé Père et Fils, belichaamt dezelfde filosofie als in het begin: respect voor het terroir, overdracht van kennis, delen en gezelligheid. Vandaag werken we als een familie, met Sabine, Jean-Marie, Marie en Matthieu, onze kinderen, en worden alle wijn- en wijnbouwbeslissingen genomen. Sinds 2006 hebben we een meer natuurvriendelijk wijngaardbeheer ingevoerd. Tegelijkertijd hebben we ook onze productiemethoden in de kelder gemoderniseerd, met het streven om het terroir en de druivensoorten tot uitdrukking te laten komen. Wij produceren 8 jaargangen, single-variety of blended, vintage of niet, meer of minder gedoseerd, gevinifieerd in vaten of in kuipen zodat elk terroir zich kan uitdrukken en gesublimeerd kan worden. Onze wijngaard is verspreid over 5,5 hectare, waaronder drie Grand Cru-dorpen: Verzenay, Verzy, Beaumont sur Vesle en twee Premier Cru dorpen: Villers-Marmery en Montbré beplant met Pinot Noir en Chardonnay.
Moet ik een bezoek bij Champagne Godmé Sabine vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Godmé Sabine u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt