Champagne Chassenay d’Arce

Champagne Chassenay d’Arce - Bezoeken, proeven & lunchen

Deze regio, de Côte des Bar, omvat 8000 hectare wijngaarden afgewisseld met bossen, glooiende heuvels, dorpjes en talrijke rivieren. Het heeft een zeer authentiek en natuurlijk karakter. In het hart van deze regio ligt de Arce-vallei, het gebied van het merk en de wijnmakers van Chassenay d'Arce.

Champagne Chassenay d’Arce

Champagne Chassenay d'Arce is opgericht in 1956 en is een echt Champagnehuis van wijnbouwers. Tezamen zorgen zij ervoor dat het Champagnehuis het beste uit de bodems van deze streek kan halen:

Een combinatie van vaardigheden, diversiteit van blenden (=mengen), uitgekiende keuzes maken, 60 jaar ervaring, innovatieve installaties, altijd innoverend.

Chassenay d’Arce is nog steeds aanwezig dankzij een onmiskenbare teamgeest; elk lid doet datgene waar hij/zij goed in is, wat een garantie is voor excellente Champagnes. Tegenwoordig, 3 generaties later is de geest van de pioniers nog steeds sterk aanwezig en de wil om verder te ontwikkelen wordt alleen maar sterker.

Elke wijnbouwer is ambassadeur van de merknaam.

Moet ik een bezoek bij Champagne Chassenay d’Arce vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Chassenay d’Arce u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt