Champagne Poinsot Frères

Champagnehuis Poinsot Frères bezoeken

"Op een dag, zal dit allemaal van jou zijn..."

Gepassioneerd door de ligging van hun wijngaarden, draagt Champagnehuis Poinsot Frères zorg voor hun wijnstokken alsof het exotische planten zijn. 

Champagne Poinsot Frères

Het verhaal gaat over het doorgeven van een unieke kennis van over-grootvader tot grootvader tot vader en zijn kinderen. Champagne Poinsot Frères is een familie Champagnehuis in de Côtes des Bar.

De drijfveer van de familie is om een goede en constante kwaliteit wijnen te maken die zij dus met veel aandacht, zorgvuldigheid en passie verbouwen.

De wijngaarden liggen verspreid rond het mooie dorpje Loches sur Ource, in meerdere kleine valleien zoals: Val Bonneau, Crête de Beauregard en Les Mais Huettes.

Sommige kleuren van de natuur, zijn alom vertegenwoordigd in Champagne; het zachtgroene van de wijnstokbladeren, het dieprood van de druiventrossen, het heldere goud van de wijn en de zilveren kleur van de fijne bubbels.

Stap in de wereld van Champagnehuis Poinsot Frères om samen met hen een leven in Champagnekleur te leiden!

Moet ik een bezoek bij Champagne Poinsot Frères vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Poinsot Frères u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt