Champagnehuis Mongery bezoeken

Champagne Mongery is opgericht in 2012 en ligt in Landreville, ten zuiden van de Champagnestreek, in het hart van de Côte des Bar. Jérôme en Stéphane Virey zijn de 7e generatie van een wijnbouwers-familie. 

Champagne Mongery

Champagne Mongery bewerkt haar wijngaard van 8 hectare op een milieuvriendelijke wijze. Vanaf 2015 worden er geen bestrijdingsmiddelen meer gebruikt en sinds februari 2017 is het Champagnehuis gecertificeerd als Haute Valeur Environnementale (hoge mileuvriendelijke waarde).

De belangrijkste druivensoorten zij verbouwen, zijn de Pinot Noir (80%) en de Chardonnay (20%). Alle fases van het productieproces worden op het domein zelf verricht met assistentie van 2 fulltime medewerkers.

De Champagnes van Champagne Mongery worden tenminste 3 jaar in de kelders bewaard, iets wat gebruikelijk is in deze regio.

U zult bij Champagne Mongery karakteristieke Champagnes proeven met fijne bubbels en fruitige aroma's afkomstig van de Pinot Noir!

Moet ik een bezoek bij Champagne Mongery vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Mongery u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt