Champagne Charles de Cazanove

Goede uitleg over het produktieproces door aardige hosts

Maison Charles de Cazanove nodigt u uit om de geheimen van het champagne maken te ontdekken in zijn wijnmakerij, gelegen in het hart van de stad Reims. Op een steenworp afstand van het station, geniet je van een unieke ervaring en verken je een moderne productiesite die de realiteit van ons wijnproductieproces weerspiegelt.

Het bezoek wordt afgesloten met een champagne proeverij van drie verschillende champagnes, een kans om de finesse van elke geproefde wijn te ontdekken.

Champagne Charles de Cazanove

U ziet de gevel van het gebouw van Champagne Charles de Cazanove al vanaf de Place de la République waar de Porte de Mars staat, de overblijfselen van de Gallo-Romeinse tijd.

Wij bieden Champagneproeverij(en) aan en verkopen ook Champagnes.

Onze vestiging waar de Champagnes van Charles de Cazanove worden gemaakt, opent haar deuren voor u. Hier organiseren wij ook seminars en recepties tot 500 personen.

 

Moet ik een bezoek bij Champagne Charles de Cazanove vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Charles de Cazanove u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

5 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt