Le Goût du Terroir (Reims)

Educatief

Le Goût du Terroir presenteert "Champagnes de Vignerons"

Le Goût du Terroir nodigt je uit om Champagnes en Coteaux Champenois van topkwaliteit te komen ontdekken en proeven. De wijnen zijn stuk voor stuk zeer representatief voor de verschillende regio's van de Champagne en hun terroirs.

De aangeboden Champagnes en Coteaux Champenois, samen met hun presentatie en uitleg, worden zeer gewaardeerd door wijnprofessionals.

Le Goût du Terroir (Reims)

Le Goût du Terroir is een zelfstandig bedrijf dat op 1 april 2019 in Reims is opgericht door mijzelf, Hugues Durville, een autodidactisch groot wijnliefhebber. Ik geloof dat ik in de loop der jaren een niveau heb bereikt dat overeenkomt met WSET 3. Gedurende vele jaren (ongeveer 30 jaar) heb ik alles ter plaatse geleerd, door te reizen door de wijngaarden van Frankrijk, door de wijnbouwers te ontmoeten, door vele wijnen te proeven op wijnbouw- en professionele en openbare wijnbeurzen, of zelfs door deel te nemen aan vele nationale wedstrijden als voorzitter van de jury (Concours National des Vins des Vignerons Indépendants), door veel gespecialiseerde tijdschriften en boeken te lezen, door wijnprofessionals te ontmoeten, oenologen, sommeliers, producenten, kelderhouders, verkopers, enz. ..

In deze periode heb ik een mooie kelder opgebouwd van 1600 Champagnes en wijnen uit Frankrijk. Vandaag heb ik een voorraad van ongeveer 350 flessen Champagne, allemaal geselecteerd na te hebben geproefd bij de 30 partner-wijnboeren van Goût du Terroir. Deze serieuze en betrouwbare wijnmakers zijn, naast hun reputatie, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteitswerk, zowel in de wijngaard als in de kelder, met respect voor de natuur en hun terroirs en natuurlijk op het zeer hoge kwaliteitsniveau van hun Champagnes.

Mijn voorraad Champagnes is zeer representatief voor de verschillende regio's van de Champagne en hun terroirs. Het omvat alle soorten Champagne. Naast particulieren en amateurs ontvang ik vaak wijnprofessionals (wijnmakers, oenologen, sommeliers, gidsen voor wijntoerisme, cuvisten, verkopers) die mijn kennis, mijn methode, mijn pedagogie en de keuze van mijn wijnen en Champagnes goedkeuren en waarderen.

Moet ik een bezoek bij Le Goût du Terroir (Reims) vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Le Goût du Terroir (Reims) u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt