Champagne JM. Gobillard et Fils

Champagne proeven bij JM Gobillard & Fils, Hautvillers

Champagneproeverij in Hautvillers - De juiste woorden om ons Champagnehuis te beschrijven zijn: passie, dynamiek en vaardigheid! Ons Champagnehuis ligt al sinds 4 generaties in Hautvillers, de wieg van de Champagne. Hautvillers, vlakbij Epernay, is een uniek dorp waar de wijngaarden domineren. Hier ligt ook de abdij waar de grote keldermeester Dom Pérignon in 1681 de eerste Champagnebubbels ontdekte.

Tip: Voor of na de Champagneproeverij kunt u de rustplaats van Dom Perignon bezoeken.

Champagne JM. Gobillard et Fils

Gervais Gobillard, die net als zijn ouders landbouwer was in Courtisols, besloot in 1933 onafhankelijk te worden. Hij kocht, tot groot ongenoegen van zijn ouders en met zijn laatste geld, 2 hectare aan wijngaarden in Hautvillers, het geboortedorp van zijn vrouw. Zijn wens was om wijnbouwer worden en Champagne te gaan maken.

Tegenwoordig worden de waarden van de voorouders nog altijd in ere gehouden en het blijft het Champagnehuis groeien. Gervais alsmede Jean-Marie, de vader van de huidige erfgenamen; Philippe, Jean-François, Thierry en Sandrine, zullen zeker trots zijn op hun nakomelingen.

Boven alles, de erfgenamen zullen hun voorouders altijd dankbaar zijn dat zij tegenwoordig de gelegenheid hebben om u kennis te laten maken met de Gobillard & Fils Champagne.

 

Moet ik een bezoek bij Champagne JM. Gobillard et Fils vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne JM. Gobillard et Fils u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt