Champagne Pierre Mignon

Champagneproeverij in Epernay van zeer hoge kwaliteit

Onder begeleiding van een internationaal bekende sommelier, zullen je zintuigen verrast worden… alle aroma's en subtiliteiten van onze prestigieuze Champagnes zullen worden ontdekt.

Laat u verleiden en verassen door onze champagne / zeevruchten of fijne vleeswarencombinaties of onze champagne- en kaascombinaties. En wat dacht u van Champagne met kaviaar ... Champagne heeft geen geheimen voor jou!

Champagne Pierre Mignon

Onze wijngaarden van totaal 16 hectare liggen verspreid over de gehele Champagnestreek en op de beste bodems (Vallée de la Marne, Côte des Blancs en de regio Epernay). De wijnstokken zijn voornamelijk Pinot Meunier (60%), Chardonnay (30%) en Pinot Noir (10%).

Om een constante kwaliteit te behouden heeft Champagne Pierre Mignon een zeer streng selectieproces opgezet voor de druiven en geperste sappen, zoals een nauwgezette bezinkingsfase en een strikte controle van de fermentaties.

Deze uiterste zorg die wij besteden aan de productie van de Champagnes vermindert de behoefte aan filtratie, waardoor alle smaken behouden blijven.

Jean-Charles Mignon heeft passie voor het werk en creëert regelmatig nieuwe karakteristieke Champagnes.

Moet ik een bezoek bij Champagne Pierre Mignon vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Pierre Mignon u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt