Biodynamisch

Champagnehuis Leclerc Briant in Épernay bezoeken

Kom en ontdek ons Huis, gelegen op de hoogtes van Epernay, ontdek onze atypische wijnmakerij, onze kelder met 3 verdiepingen en proef onze verschillende Champagnes.

Wordt één met onze filosofie en waarden waarbij respect en uitzonderlijkheid de kernwoorden zijn.

Champagne Leclerc Briant

De 5 weelderige kamers en Suites, de boutique en het terras zijn volledig gerenoveerd en passen perfect bij de tijdsgeest van deze residentie.

De warmte en ingetogenheid van de ruimtes zal u terugvoeren naar het verleden en herinneringen doen herbeleven van de  eerste bewoner om de wereld te ontdekken.

67 Chemin de la Chaude Ruelle 51200 Épernay

Moet ik een bezoek bij Champagne Leclerc Briant vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Leclerc Briant u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt