Champagne proeven bij Maison Maurice Lassalle in Rilly-la-Montagne

Champagnehuis Maurice Lassalle is in 1930 opgericht door Marcel Lassalle. Maurice Lassalle, de zoon van de eigenaar, is een wijnteler en wijnmaker en staat momenteel aan het hoofd van het Champagnehuis. 

Champagne Maurice Lassalle

De wijngaard van Champagne Maurice Lassalle strekt zich uit over 3 Premier Cru-gebieden welke gelegen zijn op het zuiden, zuidwesten, noorden en noordwesten. Het huis bezit 1 hectare wijnbouwgrond in Rilly-la-Montagne (oude wijnstokken), 2.75 hectare in Chigny-les-Roses (oude wijnstokken) en 3,45 hectare in Ludes (oude wijnstokken).

Al hun Champagnes worden in deze 3 geografische gebieden geteeld. Champagne Maurice Lassalle gebruikt uitsluitend Premier Cru druiven en hun wijnpers (een Coquard) heeft een capaciteit van 4000 kilo.. Zij gebruiken alleen de druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay voor hun wijnen en alle productieprocessen van de Champagne worden op het eigen domein uitgevoerd.

De wijngaard van Maurice Lassalle is ongeveer 35 jaar oud en aan het hoofd hiervan staat de Oenoloog, Fabrice Wehrung, die tevens lid is van de Martin Viallatte Oenological Institute, gevestigd te Epernay.

Moet ik een bezoek bij Champagne Maurice Lassalle vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Maurice Lassalle u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt