Champagne Michel Tixier

SUPER HOST

Geweldige ervaring in Chigny-les-Roses. Echte aanrader!

Champagne Michel Tixier nodigt u uit om de geheimen van hun Champagnes te komen ontdekken. Chigny-les-Roses ligt vlakbij Reims, in de Montagne de Reims.

TIP: Ontdek de wijngaarden en omgeving van Chigny-les-Roses met een elektrische fiets

Champagne Michel Tixier

Een familiebedrijf opgericht in 1963 door Michel TIXIER in Chigny-les-Roses, een wijndorp in de bergen van Reims geclassificeerd als 1er cru. In 1998 nam zijn zoon Benoît het bedrijf over; hij produceert 8 zeer verschillende terroirwijnen: blended champagnes, single-variant champagnes, vintages en rosés de saignée.

Moet ik een bezoek bij Champagne Michel Tixier vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Michel Tixier u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt