Champagnehuis Robert-Allait bezoeken

De Champagne van Robert-Allait komt voort uit een familietraditie van vier generaties van wijntelers. Het Champagnehuis bevindt zich in het hart van de Vallée de la Marne, in Villers-sous-Châtillon.

Champagne Robert-Allait

Champagne Robert-Allait bezit een wijngaard van 32 hectares op de zuidelijk gelegen de heuvels en is verspreid over 6 dorpen. De Champagne wordt van begin tot eind door het Champagnehuis zelf geproduceerd.

Direct na de oogst worden de druiven geperst, wat het begin inluidt van een nieuw seizoen. Het opslaan van de sap in een gefermenteerde in tank, de assemblage, het bottelen, het blenden, etc.  Al deze belangrijke stappen zorgen voor Champagnes van verschillende kwaliteiten en nuances en komen voort uit de manier waarop de druiven zijn geassembleerd en de rijpingsduur van de wijn. .Deze kennis en traditie is een nalatenschap van de voorouders.

Een Robert-Allait Champagne kenmerkt zich door elegantie en vol charme, terwijl het toch discreet blijft. Met het oog op het in ere houden van de traditie, doorgegeven door de vorige generatie, willen zij het gevoel terugbrengen van een echte Champagne zoals het gemaakt hoort te zijn; met passie en geperfectioneerd door specialisten. Dit Champagnehuis beheerst alle operationele stappen; van zorgvuldige aandacht in de wijngaard tot het lange en langzame rijpingsproces in de kelder. Elke Champagne wordt zorgvuldig geproduceerd door een team met passie en die dezelfde filosofie nastreeft; die van liefde voor de wijn en respect voor de familietradities.

Moet ik een bezoek bij Champagne Robert-Allait vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Robert-Allait u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt