Champagne proeven bij Maison Blaise-Lourdez in Damery

Bruno en Isabelle Blaise Lourdez verwelkomen je van harte om hun mooie champagnes te ontdekken. Het huis met de prachtige tuin ligt in het bekende stadje Damery, vlakbij Epernay. Geniet van een rondleiding en een sublieme degustatie van verschillende champagnes, champagne cocktails en ratafia!

En in de zomer kunt u genieten van de tuin en de picknickplaats!

Champagne Blaise-Lourdez

Blaise-Lourdez is gevestigd in Damery, vlakbij Epernay, in het hart van de Champagnestreek. Sinds 1812, het is een mooi familie verhaal. Wanneer u dit landgoed van Bruno en Isabelle Blaise bezoekt, ontdekt u niet alleen tradities en knowhow die twee eeuwen teruggaan. Bovenal zult u een gepassioneerde en toegewijde familie leren kennen. Bruno, een onafhankelijke wijnmaker, houdt van het werk van de wijnstok en de wijn: De bijzonderheid van de vinificatie van het huis is het behoud van de natuurlijke zuurgraad van de druiven, wat bijdraagt tot de creatie van wijnen met een mooie lengte in de mond. "Alles begint in onze wijngaard. Bij de oogst is de rijpheid van de druiven onze grootste zorg, en geduld is de sleutel tot het verkrijgen van een optimaal evenwicht tussen suiker en zuurgraad, dat kenmerkend is voor zeer goede wijnen. Isabelle van haar kant zal u met plezier momenten uit de geschiedenis vertellen: die van de Champagne en de familie Blaise-Lourdez sinds het prille begin van het avontuur. In de zomer kunt u zich ontspannen in haar prachtige tuin aan de oever van de Marne: de tuin van Isabelle wordt omgetoverd tot een Champagne Bar en picknickplaats. Breng je eigen picknick mee! In de winter wordt de VIP proeverij in hun kelder becommentarieerd in aanwezigheid van Isabelle, Bruno of hun zoon Antoine.

Moet ik een bezoek bij Champagne Blaise-Lourdez vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Blaise-Lourdez u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt