Nieuw

Lunchen en Champagne proeven in Châtillon-sur-Marne

Maison Roland Philippe Père & Fils in Châtillon-sur-Marne nodigt je uit om deel te nemen aan een unieke culinaire proefervaring! Bezoek het domein en laat je verrassen. Ontdek de mooie Champagnes welke vergezeld zullen gaan tijdens de lunch.

Champagne Roland Philippe

Champagne Roland Philippe Père & Fils is een champagnehuis dat al sinds 1952 bestaat. Het is gelegen in het charmante Champagnedorp Châtillon-sur-Marne, in de Marnevallei. De geschiedenis van dit dorp is van groot belang, want op de top van de heuvel staat het opmerkelijke standbeeld van Paus Urbanus II, die er geboren werd en er woonde, totdat hij beroemd werd door het organiseren van de eerste kruistocht. De wijngaard strekt zich uit over zes hectare, wat de oogst van de drie druivenrassen uit de Champagne, Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier, en de assemblage van de wijnen mogelijk maakt. Het gamma bestaat uit acht cuvées zoals de Carte Noire Brut, de Carte Noire Demi - Sec, de Carte Blanche Brut, de Rosé Brut, de Millésime Brut, de Blanc de Blancs Brut, de Cuvée Spéciale en de Cuvée Chlo'Ice. De wijnmakerij brengt haar Champagne op de markt via rechtstreekse verkoop in haar lokalen, alsook voor export sinds 2019 en in zeven depots gelegen in de regio's Grand Est, Hauts de France, Rhône Alpes en Centre Val de Loire. Het dorp ligt vlak bij de snelweg A4 (9km) in de richting van Parijs (125km) en Reims (35km), en dicht bij Epernay (18km) en Dormans (11km).

Moet ik een bezoek bij Champagne Roland Philippe vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Roland Philippe u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt