Champagne Moutard

Champagnehuis Moutard in Buxeuil - Geweldige Tour & Proeverij

Wij zijn sinds 1642 wijnbouwers in Buxeuil. Het is momenteel de 4e generatie die de familietraditie heeft overgenomen en meer dan 20 Champagnes ontwikkelt, waarvan sommigen gemaakt worden van onze oude druivensoorten (Arbane, Petit Meslier en Pinot Blanc).

Champagne Moutard

Het is voor de 4e generatie, die zich rustig opmaakt om de leiding van het Champagnehuis over te nemen, goed geweest om hun vaardigheden elders op te doen.

Er is hier geen sprake van geboorterecht. De taken tussen broers en neven zijn verdeeld op basis van hun individuele vaardigheden; het is makkelijker om de kwaliteiten, zwaktes en waarden van een persoon te bepalen indien men deze persoon kent. Tevens is respect een essentiële waarde voor het succes van dit Champagnehuis.

Alle leden van de familie Moutard hebben hetzelfde doel: het ontwikkelen en maken van een Champagne die overeenkomt met hun perfectionisme en liefde voor het vak.

Moet ik een bezoek bij Champagne Moutard vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Moutard u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt