Champagnehuis Gremillet bezoeken

De familie Gremillet is al sinds de 18e eeuw een familie van wijnboeren. Jean-Michel Gremillet besloot in 1979 om zijn eigen Champagne te gaan maken. 

Champagne Gremillet
Hij richtte zich eerst op de export en uiteindelijk in het bijzonder op het diplomatieke netwerk. Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 50 ambassades en consulaten die Champagne Gremillet schenken op hun prestigieuze recepties. De droom van Jean-Michel is werkelijkheid geworden: zijn twee kinderen, Jean-Christophe and Anne, zijn samen met hun echtgenoten, respectievelijk Karine and Stéphane, voor het Champagnehuis komen werken. De familie is extreem trots op wat zij tot nu toe hebben bereikt and werken hard aan de voortzetting van het succes.

Het landgoed ligt in Balnot sur Laignes (45 km van Troyes, het historische centrum de Champagnestreek) en naast Les Riceys, een gemeente welke de meeste Champagne produceert en de enige die de 3e A.O.C. (Appellation d'Origine Controlée) produceert: Rosé des Riceys.

Het landgoed beslaat 40 hectares waarvan het grootste deel van de wijnranken geplant zijn in de Côte des Bars. 75% van de wijnranken is Pinot Noir die geplant wordt op een kalkstene-kleigrond en op steile, zonovergoten hellingen, hetgeen zorgt voor de intensiteit en fruitige smaak van deze druifsoort. 

Moet ik een bezoek bij Champagne Gremillet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Gremillet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt