Champagne André Bergère

Bekwame hosts die je een uitstekende ervaring bieden

De geschiedenis van de familie Bergère is begonnen in 1949 met veel liefde voor het land en de Champagne. Destijds startte Albert Bergère met de ontwikkeling van zijn eigen merk Champagne.

Als oprichter van Champagne A. Bergère, wordt hij beschouwd als een echte pionier!

Champagne André Bergère

De essentie van het doorgeven van de stukken grond, de know how en de expertise binnen de familie, zorgden er logischerwijs voor dat André, de jongste van 3 kinderen, de leiding overnam.

Gesteund door Brigitte Martin, met wie hij in 1986 trouwde, realiseerde André een opmerkelijke groei van Champagne Bergère; de wijngaarden werden snel tempo uitgebreid.

In 1988, begon Brigitte met de commercialisering van het Champagnehuis; hun 2 kinderen Annaëlle en Adrien begonnen ook aan het avontuur. Adrien is de Oenoloog van het Champagnehuis en Annaëlle draagt zorg voor het onderkomen aan de Avenue de Champagne in Epernay. Er zijn 5 Bed & Breakfast kamers gecreeërd.

De wijngaarden van Champagne Bergère liggen verspreid over alle belangrijke gebieden in Côte des Blancs/Côte de Sézanne. Tegenwoordig bezit de familie 60 hectare aan wijngaarden.

 

Moet ik een bezoek bij Champagne André Bergère vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne André Bergère u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt