Champagne Michel Gonet

Prachtige villa op een rustige plek op de Avenue de Champagne in Epernay

Champagne Michel Gonet in Epernay is opgericht in 1802 door Charles Gonet. Sindsdien hebben 7 generaties van deze opmerkelijke familie van wijntelers elkaar succesvol opgevolgd.

"Goed ontvangst, rustig proeven en gedetailleerde uitleg!"

Champagne Michel Gonet

In 1973 heeft Michel Gonet, wiens naam nog steeds op de Champagnes prijkt, de kelders gemoderniseerd en uitgebreid, met als grootste doel de kwaliteit van zijn Champagnes te verbeteren door deze een onmiskenbare smaak te geven.

Avize ligt in het hart van de Côte des Blancs, in de Champagnestreek. Hier vind je de smaken van de verschillende Champagnes van Champagne Michel Gonet terug.

Het Champagnehuis bezit 36 hectare aan wijngaarden die gelegen zijn in het zuiden van de Champagnestreek. De wijngaarden liggen verspreid over 5 gebieden: Oger, Le Mesnil sur Oger, Vindey, Montgueux et Fravaux. Deze gebieden hebben elk hun eigen kenmerk wat resulteert in de meest delicate blends.

De Chardonnay wordt het meest gebruikt door Champagne Michel Gonet en 3/4 van de wijngaarden is beplant met deze druif welke zorgt voor elegante en frisse Champagnes.

TASTINGS : 37, Avenue de Champagne, 51200 EPERNAY , TOUR CAVES AND TASTING : 196, Avenue Jean Jaurès, 51190 AVIZE

Moet ik een bezoek bij Champagne Michel Gonet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Michel Gonet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt