Champagne Perrier-Jouët

Laat je verrassen door de legendarische cuvées in Epernay

Champagnehuis Perrier-Jouët, ook wel genoemd 'Maison Belle Époque', opent haar deuren aan de beroemde Avenue de Champagne in Epernay.

Boek je bezoek en laat je verleiden en ontdek de legendarische cuvées in een schitterende omgeving.

Haute valeur Viticulture durable

Champagne Perrier-Jouët

Champagnehuis Perrier-Jouët: een erfgoed geïnspireerd door de natuur.

Pierre-Nicolas Perrier en Rose-Adélaïde Jouët verenigden hun lotsbestemmingen en richtten in 1811 hun Champagnehuis op. Naast hun visie op champagne cultiveerden ze een passie voor kunst en natuur die van generatie op generatie werd doorgegeven. Pierre-Nicolas Perrier en zijn zoon Charles waren gerenommeerde tuinbouwers en botanici. Ze introduceerden innovatieve ideeën in natuurlijke wijnbouw en wijngaardbeheer.


Een van de mooiste uitingen van deze nalatenschap is de Japanse anemoon die Émile Gallé in 1902 - een van de meesters van de Art Nouveau - ontwierp voor het Champagnehuis, dat er zijn embleem van maakte. Deze bloem belichaamt de nauwe band van Perrier-Jouët met de natuur.

Moet ik een bezoek bij Champagne Perrier-Jouët vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Perrier-Jouët u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

5 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt