Champagne Paul Louis Martin

Champagnehuis Paul Louis Martin bezoeken

Champagne Paul Louis Martin is een vriendelijk en klein Champagnehuis in Bouzy. Het huis produceert 10 verschillende Champagnes. Alle druiven worden geclassificeerd als "Grand Cru". Bouzy staat bekend als één van de beste terroirs in de Champagnestreek.

Geniet van een champagneproeverij voorzien van commentaar.

 Boek gratis     Betaal bij aankomst     Excellente klantenservice

Champagne Paul Louis Martin

Paul Louis Martin was zeer geliefd en een van de belangrijkste personen in Bouzy. Hij was gepassioneerd door zijn werk; het maken van briljante Champagnes. Daarnaast maakte hij ook volle rode wijnen, met de naam "Bouzy Rouge".

Tegenwoordig heeft dochter Francine de leiding over het Champagnehuis, zij wordt hierbij geassisteerd door haar zoon Vincent. Beiden zijn trouw gebleven aan de kwaliteit van hun Champagnes.

Alle Champagnes die gemaakt worden door dit Champagnehuis, hebben nog steeds het karakter die werd ontwikkeld door de hand van de Meester zelf; Paul Louis Martin.

Moet ik een bezoek bij Champagne Paul Louis Martin vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Paul Louis Martin u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt