Champagne Philipponnat

SUPER HOST

Geniet van een uitzonderlijke Tour en een geweldige proeverij!

Een uitmuntende en uitgesproken smaak, een sterke identiteit en het genot van kwaliteit en gezelligheid: dat zijn de waarden die Champagnehuis Philipponnat deelt met elke trouwe klant, of het nu gaat om kenners of liefhebbers van fijne wijnen, particulieren of professionals, wijnhandelaren of verzamelaars, sommeliers in een sterrenrestaurant of een luxehotel.

Champagne Philipponnat

Al bijna vijfhonderd jaar drukt de familie Philipponnat haar stempel op de bodem van de Champagnestreek. Sinds Apvril le Philipponnat in 1522 wijngaarden bezat in Le Léon, tussen Ay en Dizy, hebben generaties van mannen en vrouwen het land bewerkt in Ay, de thuisbasis van de familie. In de 16e eeuw waren de voorouders van de familie wijnbouwers en kooplieden, leveranciers aan het hof van Lodewijk XIV, magistraten en koninklijke burgemeesters van Ay, een stad die sinds het tijdperk van de Graven van Champagne rechtstreeks afhankelijk was van de Kroon.

De erfenis van Philipponnat is door de eeuwen heen doorgegeven en heeft een lange rij mannen en vrouwen voortgebracht die tot op de dag van vandaag de bewaarders zijn van een eeuwenoude filosofie. Elk van hen besteedt veel zorg aan het doorgeven van de expertise die zij zelf van hun voorgangers hebben geërfd. Er heerst een blijvende familiegeest en het team doet er alles aan om wijnen te maken die in overeenstemming zijn met de waarden van het Huis: individualiteit, uitmuntendheid, vrijgevigheid en nederigheid. Philipponnat is gevestigd in het hart van de Champagnewijnstreek en bezit een uniek erfgoed. De prachtige, historische kelders uit de 18e eeuw maakten deel uit van het Château de Mareuil.

Philipponnat bezit al bijna een eeuw een uitzonderlijke ommuurde wijngaard, ongeëvenaard in het Champagne wijnbouwgebied: Clos des Goisses. De naam van dit 5,5 hectare grote perceel met een helling van 45° weerspiegelt de aard ervan: in het oude Champagne dialect betekent Gois of Goisse een zeer steile helling. Het is ook het warmste terroir van de streek: op het zuiden gelegen, krijgt deze kalkhelling van zonsopgang tot zonsondergang geen schaduw.

Moet ik een bezoek bij Champagne Philipponnat vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Philipponnat u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt