Privé bezoek

Interessant Champagnehuis in Ay met mooie Champagnes

In 2008, heeft Alexandre Cornot, het ingedutte Champagnemerk Brimoncourt, nieuw leven ingeblazen. Hij ontwikkelde een groeiende passie voor kunst en als een echte ondernemer deinsde Alexandre er niet voor terug om van de gebaande paden te wijken om zo zijn droom waar te maken.

Champagne Brimoncourt (Ay)

Het opbouwen van dit Champagnehuis vereiste vele jaren van non-stop werken en een onwrikbare wil. Ons streven naar uitmuntendheid is gebaseerd op de druiven die afkomstig zijn van de beste wijngaarden in de Champagnestreek.

Champagne Brimoncourt belichaamt een toegankelijke en frisse Champagne (gedomineerd door de Chardonnay druif) en is een Champagne die past bij elke gelegenheid.

Champagne Brimoncourt biedt u 4 Champagnes:

- Brut Régence (een eerbetoon aan de "Regency", een periode waarin Champagne werd geïntroduceerd aan het hof van de koning)

- Blanc de Blancs

- Brut Rosé

- Extra-Brut

Moet ik een bezoek bij Champagne Brimoncourt (Ay) vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Brimoncourt (Ay) u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt