Comtesse Lafond (Epernay)

Comtesse Lafond (Epernay)

4.8
357 beoordelingen
Vanaf € 20
Aanbevolen

Persoonlijk, vriendelijk en geweldige proeverij!

De bekendheid van de wijnen, de Champagnes en de Chateau's van Champagnehuis Comtesse Lafond is al in de 19e eeuw begonnen.

"De geschiedenis van het kasteel is uiterst interessant en dit is een tour die een heel ander gevoel heeft dan andere huizen. Je zult genieten van champagne, de geschiedenis van het kasteel zien, leren hoe je een sabel kunt gebruiken en je kunt genieten van een prachtig uitzicht."

Comtesse Lafond (Epernay)

Vandaag de dag eert achter-achterkleinkind, Baron Patrick de Ladoucette, de Comtesse Lafond door zijn Prestige Champagnes naar haar te vernoemen. Baron Patrick Ladoucette heeft door zijn passie voor zowel de wijn als het erfgoed, dit Chateau met een rijke geschiedenis, weer tot leven gebracht.

Tegenwoordig is het een unieke locatie met wereldberoemde Champagnes en wijnen die geserveerd worden op de mooiste plekken en in gastronomische restaurants in Frankrijk en elders ter wereld.

Gelegen in Epernay op de prestigieuze Avenue de Champagne, nodigt Chateau Comtesse Lafond nodigt u uit voor een reis waar de elegantie van Champagne naadloos aansluit op de majestueuze sfeer van deze unieke omgeving!

 

Moet ik een bezoek bij Comtesse Lafond (Epernay) vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Comtesse Lafond (Epernay) u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt