Champagne Palmer & Co - Le Domaine du Chalet

Champagne Palmer & Co - Le Domaine du Chalet

LE DOMAINE DU CHALET

Dit gastenverblijf werd gerealiseerd om gasten de Palmer & Co ervaring te laten beleven en alle facetten van deze uitzonderlijke Champagne alsmede de subtiliteit en elegantie van de verschillende Champagnes te laten zien. Of u nu samen een glas drinkt in de schaduw van dit groene paradijs of dat u geniet van de heerlijke Champagnes in combinatie met gerechten die bereid worden door onze Chef-kok, gasten kunnen zich volledig laten onderdompelen in de intieme en onvergetelijke wereld van Palmer & Co.

Champagne Palmer & Co - Le Domaine du Chalet

De Domaine du Chalet is een uitzonderlijk landgoed voorzien van het beste dat de Franse art de vivre te bieden heeft. Verscholen in het dorpje Chigny-les-Roses, in het regionaal natuurpark van de Montagne de Reims, is de Domaine du Chalet die gebouwd is in 1860, één van de uitzonderlijke landgoederen in de Champagnestreek. Dit statige onderkomen ligt tussen de bossen en de wijngaarden, in het hart van Palmer & Co's Grand Cru en Premier Cru wijngaarden. In dit park met zeldzame en eeuwenoude bomen krijgen gasten de mogelijkheid om te genieten van een tijdloos moment in een bijzondere omgeving.

U wordt vanzelf omarmd door de warme familiaire sfeer van dit gastenverblijf. De rust en harmonie van dit prachtige gebouw, de discrete aanwezigheid van het personeel en de nabijheid van de natuur zal de gasten betoveren en zorgen voor een aangenaam verblijf.

DE CHEF

Damien Litaudon, de Chef-kok van Champagne Palmer & Co, zorgt tijdens uw diner voor een verfijnde en gastronomische ervaring. Zijn gerechten zijn smaakvol, geraffineerd en in harmonie met de verschillende seizoenen. Damien Litaudon is modern, creatief en gericht op de bevordering en bescherming van zijn regionale erfgoed. Hij is opgeleid door vooraanstaande chefs zoals, Philippe Da Silva en Judith Baumann. Daarnaast werkt Damien nauw samen met Xavier Berdin, de keldermeester van Champagne Palmer & Co, om de juiste Champagnes te selecteren die bij zijn gerechten passen.

Kom en beleef een onvergetelijke gastronomische en oenologische ervaring, beleef de Palmer & Co ervaring in Le Domaine du Chalet! 

Moet ik een bezoek bij Champagne Palmer & Co - Le Domaine du Chalet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Palmer & Co - Le Domaine du Chalet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt