Champagne Luc Mérat bezoeken - Lekkere champagnes , leuk familiebedrijf

We bewerken 6 hectare wijngaarden met passie, verdeeld over 3 gebieden: het Massif de Saint-Thierry, de Montagne de Reims en de Vallée de l'Ardre.

De zanderige bodems, de goede ligging en de diversiteit in leeftijd van onze wijnstokken stellen ons in staat druiven te produceren met verschillende en complementaire kenmerken.

De methodes evolueren, maar de knowhow wordt doorgegeven, al 3 generaties lang.

Champagne Luc Mérat

Wij willen u met alle liefde kennis laten maken met de 3 Champagne druifsoorten die wij gebruiken: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.

U zult in onze Champagnes het verschil proeven tussen de verschillende bodems en het effect van de weersinvloeden hierop.

Onze Champagnes zijn geschikt voor alle gelegenheden!

Moet ik een bezoek bij Champagne Luc Mérat vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Luc Mérat u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt