Champagne Vilmart in Rilly-la-Montagne bezoeken

Champagne Vilmart in Rilly-la-Montagne nodigt u uit om het huis, de kelders en de delicate en verfijnde champagnes te komen ontdekken. Vilmart champagnes zijn een samenspel van subtiele sensaties tussen Chardonnay en Pinot Noir!

Champagne Vilmart & Cie

Vilmart is al vijf generaties lang een familiebedrijf en wordt gedreven door een unieke intuïtie, een voorliefde voor precisie en een bepaald soort vrijheid. In 1890 richtte Désiré Vilmart het bedrijf op in het hart van het dorp Rilly-la-Montagne, aan de voet van de Montagne de Reims. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Charles en vervolgens door zijn kleinzoon Renan. Zij speelden beiden een beslissende rol in de groei van het bedrijf. Onafhankelijkheid en durf kenmerkten reeds de geest van het huis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Renan getuige van de vernietiging van het landgoed. Met moed en vastberadenheid herbouwde hij de gebouwen en installaties op de gespaarde kelders; Vilmart bewoont nog steeds deze lokalen, die door elke opeenvolgende generatie zijn ingericht en voltooid. In 1963 nam Renans schoonzoon, René Champs, de leiding van het landgoed over. Met een achtergrond die niets met wijnbouw te maken heeft (ambachtelijk timmerwerk), leerde hij bij zijn schoonvader alles over het wijnbouwvak. Door zijn inzet en doorzettingsvermogen kreeg hij de erkenning van zijn collega's en werd hij benoemd tot Chevalier de l'Ordre du Mérite Agricole. Sinds 1995 brengt René's zoon, Laurent Champs, zijn energie en toewijding in het huis. Hij werkt met precisie aan de herinterpretatie van zijn wijnen, met het grootste respect voor het werk van de vier voorgaande generaties. Dankzij zijn vele reizen over de hele wereld exporteert hij nu meer dan de helft van zijn productie naar zo'n dertig verschillende landen. Zijn zoon Thomas trad ook toe tot het huis.

Moet ik een bezoek bij Champagne Vilmart & Cie vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Vilmart & Cie u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt