Champagne Faniel & Fils

Champagnehuis Faniel & Fils bezoeken

Ons domein bevindt zich in het hart van de Champagnestreek en is gevestigd in een voormalig klooster uit 1673. Wij zijn een onafhankelijk, familie Champagnehuis en wij openen onze deuren voor u!

Champagne Faniel & Fils

Het domein van Champagne Faniel & Fils ligt aan de "Route Touristique du Champagne" in Cormoyeux, een Champagne-producerend dorpje in de Marne en genesteld aan de onderkant van Vallée du Brunet.

Dit dorpje, heeft in alle jaargetijden, een unieke geografische charme: de hellingen vormen een prachtig natuurlijk amfitheater die vele vergezichten biedt over de Vallée de la Marne.

Tegenwoordig beslaat onze wijngaard 9 hectare en verbouwen wij op een duurzame manier. Verder produceren wij 10 verschillende Champagnes die voortkomen uit een lang proces van gisting en passie. Daarnaast produceren wij ook de Ratafia de Champagne. 

Moet ik een bezoek bij Champagne Faniel & Fils vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Faniel & Fils u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt