Champagne Loriot Père & Fils

Champagnehuis Loriot Père & Fils bezoeken

De overgrootvader Robert Loriot plantte in de jaren '20, net na de oorlog, zijn eerste wijnstokken en begon met de verkoop hiervan. Zijn zoon Norbert Loriot, zette deze verkoop in de loop der jaren voort.

Champagne Loriot Père & Fils

Tegenwoordig is het Eric Loriot die samen met zijn vrouw Corinne, Champagne LORIOT Père & Fils leidt. Hij is een Manipulant-Récoltant wijnteler en bewerkt zijn wijngaard met passie en met alle respect voor de know-how en toewijding die hij van zijn grootvader heeft meegekregen. 

Hun zoon Pierre-Etienne heeft zijn studies afgerond en werkt momenteel actief mee in het familie-bedrijf, hij zorgt zo ook voor de voortzetting van de nalatenschap. Hij zal de 4e generatie van wijntelers zijn. 

De duurzame wijnteelt komt overeen met de wereldwijde initiatieven voor bewerking van het land. Het is gericht op het versterken van de positieve effecten van de landbouw op het milieu en het verminderen van de negatieve effecten. Tevens draagt dit bij tot de verbetering van de arbeidsomstandigheden. Deze familie doet, met het oog op de gevolgen voor het milieu, ook aan duurzame wijnbouw.

Dit is de reden waarom zij steeds minder schadelijke producten gebruiken. De bescherming van hun wijnstokken is gewaarborgd naar gelang de behoeften en de klimaatschommelingen en garanderen zodoende een gezondere en beschermde omgeving.

Moet ik een bezoek bij Champagne Loriot Père & Fils vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Loriot Père & Fils u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt