Champagne Christophe Mignon

Champagnehuis Christophe Mignon bezoeken

Onze Champagne wordt al sinds vijf generaties volgens de regels van een, méér dan honderd jaar, oude traditie gemaakt.

 
Champagne Christophe Mignon
Onze 6 hectare wijngaarden, tussen Le Breuil en Festigny, vertegenwoordigen een dertigtal percelen en vormen het verbazingwekkende mozaïek van het domein Christophe Mignon. Deze versnippering, het resultaat van een lange geschiedenis, geeft de op het domein geproduceerde Champagnewijn meer complexiteit. Wij hebben ervoor gekozen de wijnstokken met liefde en geduld te cultiveren om de beste vruchten te oogsten. Ons streven naar evenwicht strekt zich uit tot onze kelders, die geen neutrale plaatsen zijn en nauwlettend in het oog worden gehouden. De Champagne moet daar wachten op zijn volledige ontwikkeling. De natuur begeleiden door de natuur, voor de natuur: het doel is eenvoudig, de uitvoering veeleisender.
Moet ik een bezoek bij Champagne Christophe Mignon vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Christophe Mignon u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt