Champagne Albert Beerens

Champagnehuis Albert Beerens bezoeken

Het domein van Albert Beerens is gelegen in het hart van de Côte des Bar, in het dorpje Arrentières. Tegenwoordig bestaat de ontwikkeling van het domein uit een samenwerking van Anne-Laure Beerens, erfgename van de geheimen en de know-how van haar voorgangers en Oliver Desfossé die zijn technieken in zowel de wijngaard als de wijnproductie toepast.

Champagne Albert Beerens
Anne-Laure Beerens heeft de dynamiek en gezelligheid gebracht in dit Champagnehuis, wat familie-eigendom is sinds de oprichting in 1862.

De wijngaard van Champagne Albert Beerends welke gelegen is in Arrentières in de Aube, strekt zich uit over 7 hectares met de 4 Crus van de Côte des Bar, wij verbouwen de 4 druifsoorten met respect voor de wijngaard en de wijn, zoals bepaald door de Terra Vitis ( een milieucertificaat).

De fundamentele waarden zijn: Innovatie, Traditie en Respect in elke fase van de productie en binnen ons team.

Wij hebben het genoegen om u ons domein met hedendaagse design te laten zien, gelegen vlakbij de percelen. Op deze unieke setting kunt u het gehele productieproces zien, van het persen tot het maken van de wijn. 

U zult tijdens het proeven van onze Champagnes heerlijk genieten op het terras met een panoramisch uitzicht over de wijngaard!

Moet ik een bezoek bij Champagne Albert Beerens vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Albert Beerens u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt