Informatief bezoek en gepassioneerde host

Het jonge en dynamische Champagne Bonvalet in Pierry staat bekend om de goede en smaakvolle Champagnes. Hier kun je Champagne proeven met een prachtig uitzicht op de wijngaarden.

Laat je verrassen door de uitgesproken smaken en combineer Champagne met verfijnde appetizers.

Champagne Bonvalet

Champagne Bonvalet begon met een wilde droom: een Champagnehuis creëren vanaf nul. In 2012 creëert Guillaume zijn eerste cuvée. Het zal nog 2 jaar geduld kosten om de paar (2000) flessen Champagne Bonvalet Brut Suprême te verdelen. In de loop der jaren ontwikkelt Champagne Bonvalet zich, de volumes nemen toe en nieuwe cuvées zien het levenslicht. In 2017 verlaat zijn vrouw Pauline haar geboorteland, België, en sluit zich aan bij het avontuur.

Vandaag werken ze met hun team aan de ontwikkeling van het gamma en het imago van het huis, op zoek naar de beste kwaliteit en unieke bodemexpressie van hun wijnen. Onze champagnewijnen worden met de grootste zorg geproduceerd. Nauwgezette aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de druiven, het vinificatieproces, de hoeveelheid sulfieten, de rijpingstijd in onze kelders en de dosering van onze wijnen. Dit om onze kenmerkende smaak te verkrijgen, trouw aan zijn terroir. Onze wijnen worden gemaakt van druiven die geteeld zijn in wijngaarden die zowel HVE (Hoge Milieu Waarde) als VDC (Duurzame Wijnbouw in de Champagne) gecertificeerd zijn. Dit zijn methodes van duurzame ontwikkeling die de biodiversiteit en het lokale ecosysteem beschermen, de koolstofvoetafdruk beperken en de impact op de watervoorraden beheersen.   

Moet ik een bezoek bij Champagne Bonvalet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Bonvalet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt