Champagne Meteyer Père & Fils

Champagnehuis Météyer Père & Fils bezoeken in Trélou-sur-Marne

Sinds 1860 en al 6 generaties lang wordt bij Champagne Météyer de kennis van vader op zoon doorgegeven. Champagne Météyer maakt Champagnes met een intense elegantie; van een mengeling van verschillende druifsoorten tot Champagnes van 1 druifsoort.

De Champagnes van deze Vigneron Indépendant (onafhankelijke wijnbouwer), zijn beloond met medailles in de grootste internationale competities en worden geselecteerd door de meest gerenommeerde gidsen.

Champagne Meteyer Père & Fils

Trouwe zijnde aan hun tradities, weten Anna en Franck Météyer zich door hun authenciteit te onderscheiden. Op deze originele en unieke lokatie exposeren zij regelmatig werken van internationale kunstenaars, waardoor zij de de kunst van de wijnbouw verbinden met kunst op zich.

Champagne Météyer biedt Tours, workshops Champagne proeven en Champagne-Spijs combinaties aan. Afgezien van Champagne, onthult het Champagnehuis een unieke verrassing; de gerenoveerde 18e eeuwse kelders, herbergen een familie-museum waar alle stadia van de wijnbouw en Champagne-bereiding zijn tentoongesteld.

Champagne Météyer is dankzij haar verfijnheid, gastvrijheid, voortreffelijke smaak, gevoel voor essentie, maatstaven en luxe van authenticiteit, houder van prestigieuze wijnreis-labels zoals "Vignobles et Découvertes" en de "Pierre cheval de l'Embellissement". Deze prijs wordt uitgereikt door de Mission Coteaux, Maisons et Caves van de UNESCO welke Champagne Météyer heeft onderscheiden om haar wereldberoemde authenticiteit en Champagne Météyer doet er alles aan om deze gerenommeerde standaard te behouden!

Moet ik een bezoek bij Champagne Meteyer Père & Fils vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Meteyer Père & Fils u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt