Champagne Philippe Mallet - Wijngaard Tour met een 4x4 Jeep

Ons Champagnehuis ligt in Trélou sur Marne, een charmant dorpje gelegen in het hart van de Vallée de la Marne. Het ligt temidden van Épernay (de hoofdstad van Champagne) en Château-Thierry (de geboorteplaats van de beroemde Jean de la Fontaine). Trélou sur Marne ligt op zo'n 40 kilometer afstand van Reims.

Champagne Philippe Mallet

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 3 generaties. Wij hebben een wijngaard van 7,5 hectare en de Champagnes maken wij zelf. Het familiebedrijf wordt momenteel gerund door Philippe en Alexandre Mallet.

Onze wijngaarden zijn gelegen op de zuidelijke, zonnige hellingen van de Marne wat zorgt voor een goede kwaliteit druiven. Wij verbouwen de drie druivenrassen Pinot Noir, Meunier en Chardonnay

Daarnaast levert ons Champagnehuis een belangrijke bijdrage aan de wijntoerisme; dit dankzij de vele activiteiten die wij organiseren op en rond het domein alsmede de verhuur van onze B&B "La Parenthese Champenoise".

Moet ik een bezoek bij Champagne Philippe Mallet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Philippe Mallet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt