Champagnehuis Liébart-Régnier bezoeken

Champagne Liébart-Régnier is in 1960 opgericht en gevestigd in Baslieux-sous-Châtillon, een typisch dorpje in de Champagnestreek. In het hart van de Vallée de la Marne.

Champagne Liébart-Régnier

Lauren Liébart en zijn vrouw Valérie bewerken de familie-wijngaard van 10 hectare, welke verspreid ligt over 2 dorpen: Baslieux-sous-Chatillon en Vauciennes.

Als zelfstandig wijnbouwer maakt de familie Liébart-Régnier Champagnes van eigen druiven met respect voor de tradities van het maken van Champagne.

Het Champagnehuis heeft een H.V.E. certificering; Haute Valeur Environnementale (stimuleert de bescherming van de natuur). Deze certificering krijgt men indien men gebruik maakt van teeltmethoden die de natuur beschermen.

Moet ik een bezoek bij Champagne Liébart-Régnier vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Liébart-Régnier u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt