La Maison Penet

Nieuw

La Maison Penet - Uniek, exclusief en van hoge kwaliteit!

Authenticiteit, Terroir, exclusiviteit en uitzonderlijk hoge kwaliteit worden weerspiegeld in ons gamma van zeer laag gedoseerde Champagnes: een aanpak die ons zo uniek maakt!
La Maison Penet
Welkom in een wereld waar Terroir en extreme verfijning tot in de perfectie samengaan! La Maison Penet: niet alleen een prachtig Huis maar ook een hoogtepunt van een 400-jarig erfgoed in Champagne. Een plaats waar wijnkenners en levensgenieters de smaak kunnen proeven van zeldzame Cuvées met een uitzonderlijk karakter. Maison Penet is zowel een plaats van prestige als het hoogtepunt van een voorouderlijke knowhow in Champagne die kenners en levensgenieters uitnodigt tot buitengewone smaaksensaties met authentieke jaargangen met een sterk karakter. Gelegen in een van de meest gerenommeerde Grand Cru gebieden van de regio - Verzy en Verzenay, het landgoed maakt wereldklasse, Terroir-gedreven Champagnes met een kenmerkende stijl, door het toepassen van een grondige single-vineyard aanpak. La Maison Penet heeft een belangrijke plaats veroverd in de gastronomische arena in Frankrijk en internationaal, met name met zijn topassortiment Penet-Chardonnet Grand Cru, en werkt nauw samen met beroemde chef-koks om levensgenieters unieke proeverijen aan te bieden. Sommige van onze bijzonder complexe Champagnes passen perfect bij de fijnste gerechten.
Moet ik een bezoek bij La Maison Penet vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat La Maison Penet u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: [email protected]

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt