Champagne Joly-Champagne

Champagnehuis Joly-Champagne bezoeken

De wijngaarden van Champagne Joly worden al meer dan een eeuw van vader op zoon overgedragen. De geschiedenis van dit Champagnehuis begon meer dan een eeuw geleden, rond 1880. Tot de jaren '50, waren de overgrootouders voornamelijk wijntelers die hun druiven aan handelaren verkochten.

Champagne Joly-Champagne

Het was een zware tijd, het werk was moeilijk en het zat niet altijd mee.

Na de Tweede Wereldoorlog, begon de familie, met dank aan de lokale coöperatie, zelf met de productie en verkoop van duizenden flessen. De merknaam van Joly Champagne is opgericht in 1954 wat ervoor zorgde dat alles in een stroomversnelling kwam. Het wijnbouwgebied breidde zich uit en de productie van de Champagne steeg van 30.000 flessen in de jaren '70 tot 70.000 in de jaren '80.

In 1998 namen zij een belangrijk besluit, de familie besloot de coöperatie te verlaten en installeerde een druivenpers en een thermo-gereguleerde tank van roestvrij staal. Alle oogst wordt in de eigen kelders verwerkt en door de familie zelf verkocht; een groot gedeelte hiervan is bestemd voor de Franse mark en daarnaast exporteren zij hun Champagne ook naar Europa en Japan.

Na het volgen van studies in de Wijnbouw en Oenologie, zijn ook de 2 zonen voor het Champagnehuis komen werken. Hun ouders, Rémy en Patricia, staan hun zonen waar en wanneer ze kunnen bij. De zonen kunnen nog steeds bij hun grootouders terecht voor knowhow en advies over voortgang. Marie, de vrouw van Aurélien (een van de zonen), is ook voor het Champagnehuis komen werken.

Moet ik een bezoek bij Champagne Joly-Champagne vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Joly-Champagne u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

6 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt