Champagnehuis Pannier bezoeken - Informatieve rondleiding en geweldige proeverij

Ontdek de prachtige champagnekelders van Champagne Pannier in Châteaux-Thierry, ideaal geleden tussen Parijs en Reims, en sluit het bezoek af met een heerlijke champagneproeverij voorzien van commentaar.

Champagne Pannier

Champagne Pannier begon steeds meer reputatie te vergaren en zo werd er een nieuw veelbelovend hoofdstuk in de geschiedenis van het Huis geschreven. Ondertussen verhuisde het Champagnehuis naar de wijngaarden van Château-Thierry in de Vallée de la Marne.

Champagne Pannier selecteert voor de ontwikkeling van haar uitzonderlijke Champagnes, de druivensoorten (Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier). Deze zijn afkomstig van de beste bodems uit de Champagnestreek. De druiven worden gedurende het gehele rijpingsproces met de grootst mogelijke zorg behandeld. Dit vindt plaats in hun oude en bijzondere steengroeves, daterend uit de 12e eeuw.

Champagne Pannier blijft trouw aan de wil om uitsluitend uitzonderlijke Champagnes te maken. De productie blijft beperkt om aan de belangrijkste doelstelling te voldoen: de kwaliteit.

 

Moet ik een bezoek bij Champagne Pannier vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Pannier u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

6 Activiteiten

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt