Champagne Bernard Bijotat

Champagnehuis Bernard Bijotat bezoeken

Bernard en zijn zoon Sébastian Bijotat, besteden de uiterste zorg aan elke stap in het productieproces van hun Champagnes. Dit doen zij door het toepassen van een langzame en doordachte wijnbereiding van de wijnstok tot de wijnpers.

Champagne Bernard Bijotat

Paul Bijotat afkomstig uit Berry, trouwde in de 19e eeuw met Hélène Robert, zij kwam uit een familie van wijntelers uit de Vallée de la Marne. Het stel vestigde zich in Romeny sur Marne en begon met de productie van witte wijn. Hun zoon, Maurice trouwde met Eliane Houdrichon. In die tijd werd de consumptie van Champagne steeds populairder en de eerste flesssen van Champagne Maurice Bijotat werden geproduceerd en direct vanuit de kelders in Romeny sur Marne verkocht. In 1982, trouwde hun zoon Bernard met Fabienne Delalande en zij gaven hem de wijngaarden in Romeny. Dit betekende het begin van Champagne Bernard Bijotat. Sindsdien is dit familie Champagnehuis zich blijven ontwikkelen. In 2003, ging Sébastian Bijotat voor het familiebedrijf werken. en in 2013 werd het bedrijf uitgebreid door de aankoop van 2 percelen in de Côte des Blancs in Etrechy, een dorpje geclassificeerd als Premier Cru. Dit resulteerde in de productie van de Cuvée Blanc de Blancs Premier Cru. Bernard et Sébastian bewerken tegenwoordig samen de wijngaarden en produceren alle Champagnes van Champagne BIJOTAT. Fabienne en Pauline (vrouw van Sébastian) dragen zorg voor de commerciele taken, zoals het ontvangen van bezoekers in hun kelders, het uitbreiden van het bestand van professionele klanten in Frankrijk en de export. De zeer jonge 5e generatie; Clément et Valentin Bijotat groeien op met deze familiewaarden en de kans bestaat dat zij later ook wijntelers worden... Bezoek Champagne BIJOTAT en boek een mooie Tour en/of Proeverij!

Moet ik een bezoek bij Champagne Bernard Bijotat vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Bernard Bijotat u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt