Ontdek de geheimen van Champagne Sanger in Avize (vlakbij Epernay)

Champagne Sanger in Avize is ontstaan uit een filosofie van delen, doorgeven en knowhow die verschillende generaties verenigt rond een kwaliteitsproduct. Champagne Sanger nodigt u uit om de geheimen van hun Champagnes te komen ontdekken.

Champagne Sanger

Het merk Sanger is in 1952 ontstaan uit de wens van de wijnboeren om de bestanddelen van de Champagnestreek te promoten. Deze 16 wijnbouwers, voornamelijk uit de Montagne de Reims, besloten in Avize het bedrijf Sanger op te richten. Sanger is gevestigd op 13 hectare verspreid over 42 crus die de hele Champagne-appellation vertegenwoordigen, waardoor ons assortiment een smaakvolle reis door de Champagne biedt. Met 70% van onze voorraden Grand Cru Chardonnay en Pinot Noir combineren wij elegantie, finesse en karakter in onze uitzonderlijke cuvées. Onze reservewijnen, geïsoleerd per cru en per jaar, worden geselecteerd op hun geschiktheid om te rijpen. Zij ondersteunen onze jaargangen in de tijd en brengen consistentie in onze stijl. Om u rijpe cuvées aan te bieden, met respect voor hun oorsprong en hun zuiverheid, geven wij de tijd aan de grondstoffen: van het fruit tot het eikenhout van het bos van Avize. "Het is belangrijk dat we weten waar we vandaan komen om te weten waar we naartoe gaan, zodat we een assortiment kunnen aanbieden dat traditie en moderniteit met elkaar verzoent. Nicolas ROBERT, keldermeester

Moet ik een bezoek bij Champagne Sanger vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Sanger u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt