Champagne Louis Massing

Champagnehuis Louis Massing bezoeken

Champagne Louis Massing ligt in Avize, in het hart van de Côte des Blancs. Het is al sinds 1936 een familiebedrijf. De Champagnes die door het Huis gemaakt worden zijn het resultaat van verschillende generaties van wijnbouwers die gefascineerd waren door hun werk.

Champagne Louis Massing

Onze druiven zijn afkomstig van een als Grand Cru geclassificeerde, bodem en worden met de grootst mogelijke zorg bewerkt.

Ieder stadium van het productieproces van onze verschillende Champagnes wordt gecontroleerd. Dit resulteert in een Champagne met grote finesse.

Het is nu tijd om u te verwelkomen op het domein voor een Proeverij van onze Champagnes.

Kom en ontdek onze Grand Cru Blanc de Blancs en Premier Cru Champagnes!

Moet ik een bezoek bij Champagne Louis Massing vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Louis Massing u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt