Champagne Waris Hubert

Champagne Waris Hubert bezoeken in Avize

Stéphanie en Olivier Waris zullen je van harte welkom heten in Avize, een Grand Cru dorpje in de Côte des Blancs. Ontdek de uitzonderlijke Champagnes, die alle finesse, mineraliteit en elegantie van de terroirs verhullen.

Champagne Waris Hubert

Champagnehuis Waris-Hubert staat in Avize, in de Cote de Blancs, ten zuiden van Epernay. In deze prestigieuze appellatie produceren Stéphanie en Olivier WARIS, de vierde generatie, champagnes die hun kostbare terroirs uitvergroten: de Grands Crus Avize, Chouilly, Cramant, Oger, Aÿ, de Premiers Crus Grauves en Bisseuil evenals Barbonne-Fayel, Marfaux, Merrey-sur-Arce, Monthelon, terroirs met karakter. Zij geven blijk van hun finesse door hun liefde voor het beroep van oogster.

Olivier is een nauwgezette wijnbouwer, een perfectionist, in het hart van de actie, een lid van het kantoor Vignerons Indépendants. Stéphanie is net zo dynamisch. Zij zet met succes en plezier de van haar ouders geërfde landbouw naast de wijngaarden voort. In 1997 trouwden Stéphanie en Olivier en begonnen met de ontwikkeling van hun eigen wijngaard.

De eerste botteling vond plaats in 1998, gevolgd door de eerste verkoop in 2001. Uit hun verbintenis werden drie kinderen geboren, die de geest van een groot gezin in Avize voortzetten: Antonin (1999), Cyprien (2003) en Blanche (2009). Alle 3 zijn aanwezig bij de oogst en de botteling. Bezorgd om de kwaliteit van hun terroir en het milieu, bewerken ze de bodems van hun Grand Cru wijnstokken te paard. Hun filosofie is het maken van champagnes met een lage dosering om zo te profiteren van de kostbare terroirs, de mineraliteit en de florale aroma's. Een lage dosering zorgt voor finesse en elegantie in het hele gamma.

Moet ik een bezoek bij Champagne Waris Hubert vooruit boeken?

We raden u aan van tevoren te reserveren omdat de beschikbaarheid beperkt is. Maar natuurlijk kunt u ook last minute boeken.

Moet ik online betalen?

Nee, u betaalt bij het champagnehuis (contant, met bankpas, creditcard)

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, u kunt uw reservering kosteloos annuleren 24 uur voor uw bezoek plaats vindt * Houdt u er rekening mee dat Champagne Waris Hubert u het volledige bedrag van de reservering in rekening zal brengen in geval van niet komen opdagen / geen kennisgeving van annulering of geen tijdige annulering.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt via uw eigen account op de website de reservering annuleren (minimaal 24 uur van te voren voor aanvang van het bezoek) Uiteraard helpen we u graag met uw vragen door ons een e-mail te sturen naar: info@champagne-booking.com

Boek bij Champagne-Booking

  • Betaal bij aankomst
  • Geen boekingskosten
  • Excellente klantenservice
  • Eenvoudig en snel

Champagnehuizen in de buurt